digitalitzacio-pochruana

Què és la digitalització?

Segur que molts creuen que podrien contestar a aquesta pregunta, però, sabem realment què és? Quan un pensa en la digitalització d’una empresa acostuma a pensar en ordinadors, pàgines web i presència a xarxes socials, però, avui dia, va més enllà.

En les últimes dècades, la societat ha evolucionat de tal manera que ara és inimaginable pensar que en un negoci no hi hagi un ordinador. Sense dubte, la tecnologia s’ha implantat a totes les empreses, fins i tot en les més tradicionals. I, si ho pensem bé, és comprensible, tenint en compte que quasi tothom està connectat a la xarxa amb un ordinador, un mòbil o una tablet. Això és gràcies a la velocitat en què la tecnologia ens fa evolucionar com a societat. Però, és evident que el terme digitalització no només respon a “tinc un ordinador”.

Quan parlem de digitalització dins d’una empresa, del que parlem realment és de reinventar-la a través de la tecnologia. La digitalització és un canvi en els models de treball i els processos productius però també un canvi en la mentalitat empresarial. Tot, per construir noves formes de relació amb els clients, oferint nous productes i serveis dintre d’un context digital. Nosaltres entenem la digitalització empresarial com una nova manera d’aplicar i aprofitar les tecnologies, convertint els processos manuals o analògics en digitals, per tal que suposin una millora pel funcionament de l’empresa i poder arribar al nostre client oferint-lo allò que ens
reclama.

Digitalitzar és futur i creixement

Actualment, per créixer és imprescindible digitalitzar-se. Però no confonem els termes ‘automatització’, ‘transformació digital’ o ‘robotització’ amb ‘digitalització’, perquè engloben aspectes diferents. Per nosaltres, la digitalització és fer ús de les eines digitals que tenim al nostre abast, com dispositius mòbils o plataformes de comunicació online, per obtenir informació i dades que ens puguin aportar un valor i coneixement extra i necessari per a aconseguir els nostres objectius empresarials.

A Poch i Ruana creiem en la digitalització com a un motor d’evolució, de futur. I per fer aquest pas cap al futur s’han d’habilitar, millorar i transformar totes les operacions, processos i activitats de l’empresa a través d’aquestes eines. Per això, posem a la vostra disposició el nostre gestor digital, GeDi, que us ajudarà a fer aquest pas tan necessari per traslladar
l’administració del negoci a l’entorn online.

Més notícies