Tens una gestoria o una empresa? Consolida la seva presència online

Avui dia tenir presència online és fonamental per a pràcticament qualsevol empresa. Com s’acostuma a dir: si no estàs a Internet, no existeixes. Però, a aquesta afirmació tan estesa, cal afegir una altra: has de ser on el teu públic objectiu hi sigui. Per exemple, si els teus clients potencials fan cerques a Internet i utilitzen determinades xarxes socials és del tot recomanable que el teu negoci faci el mateix. D’aquesta manera, podràs donar a conèixer qui ets i els serveis que ofereixes, arribant a un major nombre d’usuaris.

A més, tenint en compte que la competència en aquest àmbit cada vegada és més forta, és bàsic que la presència online de la teva companyia sigui atractiva. En aquest sentit, has d’intentar que la teva pàgina web sigui responsive, és a dir, que s’adapti a tot tipus de dispositius: mòbil, tauleta i ordinador. A més, la pàgina web corporativa també haurà de comptar amb un disseny actual, a més de proporcionar una estructura de navegació fàcil i intuïtiva per garantir una excel·lent experiència a l’usuari. 

Tot plegat amb l’objectiu de garantir una major usabilitat, apostant per webs que siguin intuïtives, fàcils d’entendre i amb apartats lògics que identifiquin les diferents pàgines. És important que quedin ben definits els serveis que ofereixes, en què pots ajudar a l’usuari i com et poden contactar. En l’àmbit del social media, a la home també han d’aparèixer els perfils de les xarxes socials de la teva empresa.

Com pots fer més visible el teu negoci? 

Com sabem, la majoria de les cerques professionals es fan a través d’Internet i dels telèfons mòbils. Per tant, si vols que trobin la teva empresa o gestoria amb facilitat, has d’aparèixer als primers llocs d’aquestes cerques a Google; doncs, és el buscador més utilitzat arreu del món.

Però, com s’aconsegueix? Doncs, sí o sí necessites tenir una pàgina web o xarxes socials nodrides amb continguts relatius a la teva activitat que et posicionin i pels quals et trobin als cercadors. Això es pot assolir de forma orgànica (sense pagar) amb un intens treball de posicionament orgànic SEO (Search Engine Optimization) i un estudi de paraules clau. Ara bé, es tracta d’una feina que dóna resultats a mitjà i llarg termini, no d’un dia per l’altre. Si vols obtenir els teus fruits en menys temps, pots decantar-te per opcions de pagament a través de publicitat en cercadors o SEM (Search Engine Marketing).

D’altra banda, si tens una fitxa a Google My Business amb els detalls de la teva empresa (adreça física, telèfon, pàgina web, horaris, etc.) llavors aconseguiràs que el teu negoci acabi destacant en aquestes cerques per sobre d’altres.

Guanyar nous clients

Sens dubte, tant la pàgina web com les xarxes socials serveixen per atreure nous clientsfidelitzar els ja existents i donar a conèixer els serveis i productes que ofereixes. Un aspecte que no se’t pot passar per alt és que el teu aparador online no tanca, està obert les 24 hores. De manera que en qualsevol moment, pots rebre un dubte o una consulta d’algun client, al qual sempre li has de respondre en el menor temps possible. Doncs, mantenir una fluïdesa en la comunicació farà que augmenti la teva reputació i la teva imatge de marca.

Reforçar la digitalització

La pandèmia ha accelerat la digitalització de molts negocis, entre els quals es troben les gestories. De la nit al dia, moltes empreses van haver d’implementar el teletreball, una opció abans minoritària, per evitar la propagació del virus. En aquest context, moltes companyies han apostat fermament per les noves tecnologies. A més, malgrat que a hores d’ara moltes gestories han obert les seves portes, extremant les mesures de seguretat, per donar resposta a una enorme quantitat de tràmits, un bon percentatge estan apostant per un model híbrid, combinant la modalitat online amb la presencial.

En aquest sentit a Poch&Ruana hem desenvolupat la metodologia Gedi, per traslladar l’administració del teu negoci a l’entorn online. D’aquesta manera, disposaràs de totes les dades de la teva empresa actualitzades i revisades per nosaltres. A més, podràs realitzar tots els tràmits necessaris comunicant-te, directament, amb els nostres especialistes de forma digital. Vols conèixer més detalls? Informa’t amb nosaltres!

Més notícies