GeDi, una solució per als períodes vacacionals en l’empresa

Gestionar una empresa en els períodes de menys moviment és un repte complex, sobretot per als autònoms i les petites empreses. Són èpoques en les quals tots volem gaudir de les vacances i disminueixen les vendes, però el negoci ha de seguir actiu. 

Conscients del gran repte que suposen els períodes de menys activitat, hem desenvolupat un gestor digital amb el qual podràs gestionar el negoci de manera simple, senzilla i positiva. 

La solució digital per a la teva empresa

GeDi és un conjunt de solucions digitals personalitzables que ajuden a digitalitzar el negoci amb l’objectiu que l’empresari guanyi temps i estalviï en costos administratius. Està format per diferents plataformes amb múltiples funcionalitats que s’adapten a les necessitats de cada negoci. 

Entre les seves àrees d’actuació, es poden automatitzar els processos de vendes (CRM, emissió d’albarans, factures i cobraments), compres (gestió i registre d’albarans i factures), gestió d’estoc, tresoreria, comptabilitat, recursos humans i altres àrees empresarials. 

D’aquesta manera, quan arriben els períodes vacacionals i es redueix el personal, GeDi et permet mantenir l’administració de l’empresa activa. 

GeDi és apte per a tots els negocis? 

La resposta és sí. Si bé és cert que no tots els negocis són iguals i tenen particularitats diferents, GeDi destaca per la seva versatilitat i personalització

Per a aprofitar al màxim les característiques de GeDi, prèviament a implementar-ho, els professionals de Poch&Ruana realitzen una anàlisi del negoci i les seves necessitats digitals. Després, es presenta a l’empresa una proposta amb les aplicacions més adequades segons les característiques del negoci. Una vegada acceptades les solucions digitals, s’implementen i s’ofereix una formació gratuïta als responsables. 

En tot moment, comptaran amb la garantia professional i el servei back office de la gestoria Poch&Ruana, que supervisarà la gestió administrativa, la comptabilitat, prepararà la documentació legal i gestionarà el departament laboral. 

Els beneficis d’implementar GeDi en l’empresa són múltiples: des de l’estalvi de temps i costos, fins a l’accés immediat a la informació, sempre amb la tranquil·litat que compta amb o professional que revisa que tots els processos es realitzin correctament. I tu, a què esperes? Contacta amb nosaltres i t’informarem! 

Més notícies