POLÍTICA DE PRIVACITAT

La teva privacitat ens importa.

En aquesta declaració trobaràs aclarides quines dades personals processem per a tu, per què, quant de temps les processem i com pots exercir els teus drets per gestionar-les. Et convidem a llegir aquesta política de privacitat acuradament per comprendre com protegim les teves dades personals.

DADES D’IDENTIFICACIÓ I CONTACTE
Poch i Ruana Associats, SL (d’ara endavant POCH I RUANA) és una societat mercantil, amb CIF B58947540 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 10469, Llibre 545, Secció 3ª, Foli 153. El domicili social de la societat està situat a l’Avinguda de Balmes, 13, 1r pis, 08700 – Igualada.
Dades de contacte:
Correu postal: Apartat de Correus número 442 – 08700 Igualada
Telèfon: +34 93 805 15 51 (De dilluns a divendres, de 9 a 13 hores; de dilluns a dijous, de 15 a 18 hores)
Fax: +34 93 805 12 41
Correu electrònic: info@poch-ruana.com

T’AFECTA LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT?
Aquesta política de privacitat t’afecta si has entrat en contacte amb nosaltres, ja sigui com a visitant de les pàgines web www.poch-ruana.com o www.gedi.pro, o bé per qualsevol altre canal (formulari, correu electrònic, telèfon, esdeveniments, etc.).

QUINES DADES PERSONALS TEVES PROCESSEM?
Les dades personals són qualsevol informació relacionada amb una persona física identificada o identificable.
En el context de les nostres activitats comercials i per proporcionar-te un bon servei i millorar els nostres serveis sempre que sigui possible, podrem processar les dades personals recollides en qualsevol formulari de les pàgines web propietat de POCH I RUANA.

AMB QUINA FINALITAT PROCESSEM LES TEVES DADES PERSONALS?
Processem les teves dades personals amb el propòsit de respondre les teves consultes, complir les teves sol·licituds i/o enviar-te informació de la nostra activitat empresarial.

PRINCIPIS OBSERVATS EN LA RECOLLIDA I TRACTAMENT DE DADES PERSONALS
POCH I RUANA complirà els següents principis per regular el tractament de les dades de caràcter personal que: 

 • Només seran processades de forma legítima, justa i transparent amb els titulars de les dades personals.
 • Només s’obtindran amb fins específics, explícits i legítims, i no es processaran de cap forma incompatible amb aquest propòsit (“limitació de propòsit”).
 • Siguin adequades, rellevants i no excessives en relació amb els propòsits per als quals es processen (“minimització de dades”)
 • Siguin precises i, si és el cas, calgui mantenir actualitzades segons corresponguin als propòsits pel qual estan processades (“precisió”)
 • No es mantinguin en un formulari que permeti identificar el titular del nom registrat i altres subjectes de dades per més temps del que sigui necessari per a les finalitats permeses (“limitació d’emmagatzematge”)
 • Siguin processades de manera que es garanteixi la seguretat adequada de les dades personals, inclosa la protecció contra el processament no autoritzat o il·legal i contra la pèrdua, destrucció o dany accidental, utilitzant mesures tècniques o organitzatives adequades (“integritat i confidencialitat”).

QUI TÉ ACCÉS A LES TEVES DADES PERSONALS?
Les teves dades personals només seran accessibles pel personal qualificat de POCH I RUANA que les hagi de tractar.

AMB QUINA BASE LEGAL PROCESSEM LES TEVES DADES PERSONALS?
Podem processar les teves dades personals en funció de diferents motius legals:

 • El processament pot ser necessari per complir amb les nostres obligacions legals com a administradors de dades.
 • El processament és necessari per a la protecció dels nostres interessos legítims i en particular: els interessos econòmics, comercials i financers, la continuïtat comercial, la seguretat i la confidencialitat de la informació i productes dels clients i la seguretat de la infraestructura digital i física.
 • El processament es pot basar en el consentiment que has proporciionat en relació amb les activitats professionals de POCH I RUANA.

AMB QUI COMPARTIM LES TEVES DADES PERSONALS?
Mai no venem les teves dades personals a ningú.
Només en la mesura que la llei aplicable ho permeti les teves dades personals podrien ser divulgades a aquestes parts:

 • Tercers: les teves dades poden ser divulgades a tercers, incloses autoritats governamentals, només per motius legítims.
 • Auditors: per garantir que les nostres operacions comercials es valoren correctament, els auditors poden tenir accés a les teves dades personals.
  En cas que compartim les teves dades personals, exigim i instruïm als destinataris perquè segueixin les nostres instruccions quan sigui possible processar-les.

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS EN RELACIÓ AMB LES TEVES DADES PERSONALS?
Pots exercir els següents drets en relació amb les teves dades personals:

 • Tens el dret de demanar informació sobre les teves dades personals.
 • Tens el dret de demanar una còpia de totes les teves dades en un format estàndard.
 • Tens el dret de modificar o corregir les teves dades personals si estan malament.
 • Tens el dret a sol·licitar la restricció de certes activitats de processament en determinades circumstàncies.
 • Tens el dret a oposar-te a determinades activitats de processament.
 • Tens el dret a retirar el teu consentiment.
 • Tens el dret a que les dades personals s’esborrin en determinades circumstàncies.
 • Pots exercir qualsevol dels teus drets dirigint-te a les dades de contacte que consten al principi d’aquesta declaració.
 • Tens el dret a presentar una reclamació a l’autoritat competent, quan consideris que el processament de les teves dades personals no compleix la normativa aplicable.

ON I QUANT DE TEMPS CONSERVEM LES TEVES DADES PERSONALS?
Les teves dades personals s’emmagatzemen de forma electrònica en servidors interns de POCH I RUANA i, per a determinats fins, en servidors de proveïdors externs dels quals ens hem assegurat del compliment de la legislació vigent i, en especial, de les mesures de seguretat adequades.
Emmagatzemem les teves dades personals d’un formulari que permeti la identificació per no més del temps necessari per a les finalitats per a les quals es processen. Aquest període de retenció es diferencia segons el tipus de dades personals processades, el propòsit del processament i altres factors.
Les dades personals que recollim fora de l’àmbit d’un contracte en el context de les nostres activitats empresarials es mantenen fins a un (1) any després de la seva irrellevància.