Els serveis d’una gestoria, essencials pels autònoms

Presentar declaracions, pagar impostos… En el seu dia a dia els autònoms han de dur a terme una infinitat de tràmits; a part d’ocupar-se el bon funcionament de la seva empresa. Tot i que inicialment la majoria d’aquests professionals opten per encarregar-se ells mateixos de la part administrativa, arriba un moment en què la facturació augmenta significativament o la paperassa i les gestions es fan més freqüents i és llavors quan decideixen fer el pas i confiar en el servei d’una gestoria.

Sens dubte, és molt important per a un autònom o pime poder centrar-se en allò que genera valor afegit al seu negoci, i tenir la tranquil·litat en tot moment que complirà les seves obligacions comptables, fiscals i laborals. Una seguretat que només li ofereix una gestoria, i si a més és una gestoria com Poch&Ruana, que aposta per la gestió digital amb una tecnologia pròpia com Gedi, encara s’aconsegueix optimitzar millor el temps.

Segurament, la major part de la jornada laboral els professionals per compte propi la dediquen a la gestió comercial i operativa de la seva empresa. Per tant, només els falta que, un cop hagin finalitzat les seves tasques, hagin de dedicar hores extres a gestionar administrativament el seu negoci. A més, un error en la comptabilització, o en el pagament de les assegurances socials o en efectuar una retenció incorrecta a un empleat, pot generar problemes amb l’Administració, amb hisenda o amb la seguretat social, que fins i tot pot traduir-se en sancions.

Assessorament per prendre les millors decisions empresarials

Gràcies als serveis d’una gestoria no únicament s’eviten les multes, sinó que estudiaran el teu negoci per ajudar-te a prendre les millors decisions, canvis d’estratègies empresarials, descartar línies de negoci que no aporten beneficis o bé avançar-se a possibles problemes de liquiditat, optimització de despeses generals… En fi, podràs dormir tranquil, perquè les decisions es prendran tenint en compte la situacióeconòmica de la teva empresa.

A més, a causa del context actual de pandèmia, en què les ajudes i subvencions són anunciades amb tan poc temps, és imprescindible saber que estàs al dia en la teva situació comptable fiscal i laboral, per poder-les sol·licitar en els terminis que s’indiquen. En aquest sentit, si confies en una gestoria com la nostra, comptaràs amb el suport d’un equip de professionals experts que t’assessoraran en tot moment. És molt important que el gestor t’informi de manera proactiva dels teus punts febles, de com poder vèncer-los, i no esperar que el problema sorgeixi i posteriorment, solucionar-ho.

En definitiva si treballes per compte propi, és del tot imprescindible deixar-se guiar, aconsellar i assessorar per experts. Especialment, en uns temps tan complexos com els actuals, val la pena delegar tota la part més burocràtica i administrativa a experts, perquè tu puguis centrar-te en el que realment importa, el teu negoci. A Poch&Ruana som proactius i ens avancem als problemes. A més, t’ajudem en aquest tipus de gestions i et donem una resposta personalitzada en funció de les característiques de la teva empresa. Informa’t amb nosaltres!

Més notícies